دانشکده علوم پایه

برگزاری شورای آموزشی با حضور هیات رئیسه

برگزاری هشتاد و هفتمین جلسه شورای آموزشی واحد با حضور ریاست واحد کرمان ، اعضا هیات رئیسه و روسای دانشکده ها

۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۲۳:۵۱ کد خبر : ۱۱۸۰۵ اطلاعیه های دانشجویی
تعداد بازدید:۹۵
برگزاری شورای آموزشی با حضور ریاست محترم واحد ، هیات رئیسه و روسای دانشکده ها مورخ ۰۳/۰۲/۱۳۹۶

به گزارش اداره روابط عمومی، در ابتدای این شورا دکتر بابک آل طه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با تقدیر از خدمات ارزنده دکتر علی نشاط در دوران ریاست دانشکده فنی و مهندسی واحد کرمان، عنوان کرد: در انتخاب مدیران واحد و روسای دانشکده ها افراد باعلاقه, جدی وتوانمند همچون دکتر نشاط انتخاب شده اند و بی شک خدمات بی شائبه وی در راه رشد و توسعه این دانشکده غیر قابل انکار و فراموش نشدنی است. در ضمن دکتر امین نامجو باغینی به عنوان سرپرست جدید دانشکده فنی و مهندسی منصوب گردیدند.

رئیس واحد کرمان با تشکر از تلاش های دکتر فروغی، گفت: در چندسال اخیر شاهد توسعه کم سابقه رشته های تحصیلات تکمیلی در واحد کرمان بوده ایم و این مهم بعنوان برگ زرینی در کارنامه حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی این واحد به چشم می خورد.

وی با تشریح استانداردهای لازم برای تدریس در دانشگاه گفت: از همکاران و روسای دانشکده ها انتظار دارم، با دقت نظر وجدیت مسائل حوزه آموزشی را رصد کرده و با برنامه ریزی مناسب، در جهت افزایش سطح انگیزه و علاقه دانشجویان برای تحصیل و علم آموزی تلاش نمایند.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان تصریح کرد: حضور دانشجویان علاقمند به تحصیل و پژوهش در کلاس های درسی موجب ارتقا عملکرد اساتید می شود.

آل طه با تاکید بر گزینش و تائید صلاحیت علمی اساتید مدعو و حق تدریس اظهار کرد: اعتقاد دارم سرفصل ها و مطالب علمی دروس باید براساس نیازهای روز دانشجویان و در راستای افزایش سطح علمی آنان تدوین شده و دانشجویان ما در کنار اساتید در موضوعات آموزشی و پژوهشی مشارکت حداکثری داشته باشند.

هشتاد و هفتمین جلسه شورای آموزشی واحد کرمان به ریاست دکتر بابک آل طه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان، دکتر محمد مهدی فروغی رئیس شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی این استان و اعضا هیات رئیسه و همچنین روسای دانشکده های واحد کرمان تشکیل شد.